Slow-kahvia työntekijöille kotitoimistoihin!

Etätyön lisääntyessä Slow kehitti idean vastuullisesta herkkupaketista, jonka avulla yritykset voivat ilahduttaa työntekijöidensä etätyöarkea. Kotitoimistokahvi kolahtaa työntekijöille suoraan postiluukusta!

Alun perin kahvista liikelahjana kiinnostuneet asiakkaat alkoivat kysellä Slow Suomen Jaakolta ja Markukselta työntekijöille lähetettävistä kahvipaketeista, mistä kehittyi korona-aikaan soveltuva idea: kotitoimistokahvi

Kotitoimistopaketin tavoitteena on auttaa työnantajia ilahduttamaan työntekijöitään raskaana korona-aikana. Kun ihmiset tekevät enemmän etätöitä kuin ennen, säännöllisen kahvitauon merkitys työhyvinvoinnille ja jaksamiselle korostuu.

Asiakasyritys voi tilata työntekijälleen paketin, johon kuuluu Slow-kahvia ja samanlaisella vastuullisuusperiaatteella toimivan indonesialaisyritys Krakakoan suklaata. Teen ystävät voivat valita pakettiinsa Forsman teen Rooibos luomuteen.

Kotitoimistopaketti on mitoitettu mahtumaan työntekijän postiluukusta sisään, jolloin vastaanottajan ei tarvitse lähteä edes pakettiautomaatille asti. Näin kontaktitkin on minimoitu. Postipaketti on valmistettu täysin uusiutuvista, suomalaisista raaka-aineista!

Vastuullinen Slow-kahvi tulee Laosin ylängön pientiloilta ja paahdetaan paikallisesti Kirkkonummen pienpaahtimossa.