Slow – kahvi joka maistuu hyvältä ja tekee hyvää!

Uusi lempikahvisi Slow Forest Coffeelta – läpinäkyvä arvoketju ja mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukainen kahvi

Slow on suosikkikahvi!

Tarjoilimme 600 kupillista Bite Fairisssa Kööpenhaminassa – 99.8 % maistajista piti mausta

Slow standard kahvivalikoima

Heti saatavana

TUMMAPAAHTO 

(SUODATINKAHVI)

Kaakao & lakritsi

Perhe

Kikeo

&

Perhe

Ngae

KESKIPAAHTO

(SUODATINKAHVI)

Tumma suklaa, rusinat & hedelmätoffee

Perhe

Samlieng

VAALEAPAAHTO

(SUODATINKAHVI)

Luumu & punaherukka

Perhe Samlieng

&

Perhe

Teng

TUMMAPAAHTO

(ESPRESSO)

Kaakao & tummasuklaa

Perhe

Ngae

&

Perhe

Thong

VAALEAPAAHTO

(ESPRESSO)

Kaakao & karamelli

Perhe

Kikeo

Slow custom kahvivalikoima

Slow Forest Coffeen uniikki arvoketju mahdollistaa suoran linkin sinun ja kahvinviljelijäsi välille. Kahvi paahdetaan erityisesti sinun makumieltymyksiesi ja tarpeesi mukaan.

Kahvisi ei ole koskaan maistunut paremmalta.

Kahvi suoraan viljelijältäsi, eksklusiivisesti

TUMMA/KESKI/VAALEA- PAAHTO

(Suodatinkahvi/ Espresso)

Saatavuuden mukaan

ALUSTA-LOPPUUN -PROSESSOINTI -
Korkealaatuista kahvia

Yksinkertaisuudessaan: koko arvoketjun hallitseminen kahvitilalta kuppiin asti takaa kahvimme erinomaisen laadun.
 
Käytännössä tämä on kaikkea muuta paitsi yksinkertaista – Slow-kahvia maistettuasi kuitenkin ymmärrät, miksi se on sen arvoista.

Slow-viljelijät poimivat tarkasti käsin vain täysin kypsyneitä kahvimarjoja, jotka he prosessoivat pesumenetelmällä (wet process) kukin omilla vesimyllyillään.

 

Pesuprosessin ja liottamisen (fermenting) jälkeen kahvipavut kuivataan korotetuilla pedeillä, jotka sijaitsevat usein viljelijöiden pihapiirissä.

 

Sadonkorjuukausi kestää syyskuusta tammikuulle (Kuvassa Herra Khamtai Houay Wai -kylästä).

Sadonkorjuukauden lopulla jokainen Slow-viljelijä tuo kahvieränsä (nyt ns. pergamenttina (parchment)) kuivamyllylle (dry mill), jossa se prosessoidaan vihreäksi pavuksi (kuvassa).

 

Jokaisen viljelijän kahvi prosessoidaan erikseen, näin kunkin mikroerän jäljitettävyys säilyy viljelijältä aina sinun kahvikuppiisi saakka.

Tämän jälkeen kahvi kuljetetaan Tanskaan tai Suomeen, jossa paahto tapahtuu ammattilaisten toimesta laadukkailla Loring-koneilla. Täyden viljelijä- ja tilakohtaisen jäljitettävyyden säilyttämiseksi jokaisen kahvierän alkuperätiedot säilytetään huolellisesti koko paahdon ja pakkauksen ajan.

 

Slow paahtoprofiilit on luonut Roast Masterimme Michael De Renouard – yksi Pohjoismaiden johtavista erikoiskahvien asiantuntijoista.

Lopulta Slow-kahvi kuljetetaan toimistoihin, ravintoloihin ja kahviloihin kautta Pohjoismaiden.

 

Haluamme myös sinun pystyvän jäljittämään kahvisi sen tarkalle alkuperätilalle ja -viljelijälle. Siksi kaikista kahvipakkauksistamme löytyy QR-koodi, jonka skannaamalla voit tavata kahvisi viljelijän!

Pitämällä tuotantoketjun jokaisen vaiheen käsissämme voimme taata, että tarjoamamme kahvi on aina parasta artesaanilaatua. Slow edustaa ylpeästi suomalaista osaamista maailmalla. Olemme uudenlainen tulokas kahvialalla, ja pyrimme muuttamaan sen pelisääntöjä aidosti eettisempään ja ekologiseen suuntaan.

 

Oli suosikkisi sitten tumma, samettinen espresso ja espressopohjaiset kahvijuomat tai kevyt, hedelmäinen suodatinkahvi – tai jotakin siltä väliltä – valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan kahvin, paahdettuna skandinaavisen makupaletin mukaisesti.

 

Mielenkiintoinen ja täynnä vivahteita – Slow on valinta jokapäiväisiin kahvihetkiisi.