Slow-kahvi on saanut EU:n luomusertifikaatin!

Slow on saanut pitkän työn tuloksena kahvilleen Euroopan unionin luomusertifikaatin.

Luomusertifiointi tarkoittaa sitä, että Slown kahvi on todennetusti tuotettu EU:n luomuehtojen mukaisesti ja valmistettu ilman keinolannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita, metsien ja eläinlajien hyvinvointia edistäen.

Luomumerkki varmistaa myös sen, että kahvin maku ja väri tulevat ainoastaan aidoista ja puhtaista raaka-aineista. Luomuviljely säästää sekä maaperää että luonnonvaroja, kunnioittaa metsien kasvukuntoa ja korostaa kestäviä viljelytapoja.

Vaikka Slow -viljelijät ovat olleet käytännössä luomuviljelijöitä jo pitkän aikaa, sertifikaatti on tarpeen vaatima osoitus luomusäädösten valvonnasta.

Olemme todella ylpeitä kaikista työntekijöistämme ja viljelijöistämme – he ovat tehneet viimeisen vuoden aikana suuren työn opettelemalla uusia kompostointimenetelmiä ja kirjanpitoa sekä kehittämällä eteenpäin valvontaa esimerkiksi sen puolesta, että eri tilojen kahvit eivät epähuomiossa sekoitu keskenään.

Luomumerkki on tärkeä osoitus myös viljelijöillemme vastuullisesta työstä paikan päällä Laosissa.

Tästä lähtien jokainen Slow’n viljelemä kahvipaketti kantaa siis ylpeästi vastuullisuutta osoittavaa luomumerkkiä ja on sertifioidusti luomua!

You might also like to read...

Børsen: Coffee startup lands huge deal with canteen supplier

Enthusiasm, openness and a growing desire for sustainability in the canteen secured an agreement between Slow Forest Coffee and Food by Coor “Sustainability can be …

MarkkinointiUutiset: First there were the company’s values, only then was the product conceived:

Pinja Puustjärvi wanted to protect the forests of Laos and found a solution in coffee Slow Forest Coffee’s brand has been built in the opposite …